A sikeres karrier kulcsa

Cégadatok

UNIVO Tréning Korlátolt Felelősségű Társaság

  • Székhelycím: 9700 Szombathely Rohonci 33. 2. 4.
  • Cég-nyilvántartási szám: 1809110889
  • Adószám: 23809240-1-18
  • Statisztikai számjel: 23809240 – 8559 – 113 – 18

UNIVO Tréning bemutatása

Az UNIVO Tréning jogelődjeivel együtt 2000-től foglalkozik készségfejlesztéssel.

Társaságunk megalakulása óta önfejlődésében és gyakorlatában a csoportos és személyes készségfejlesztésre szakosodva áll partnerei szolgálatában.

Fennállásunk óta tréningjeink széles tárgykörét és módszertani sokszínűségét fejlesztettük ki és nyújtjuk megbízóink számára úgy, hogy az ő igényeiket, sajátos elvárásaikat tartjuk tevékenységünk vezérlő elvének és ezekre az igényekre adunk értékteremtő megoldásokat.

A tréningek mellett a személyes és a csoportos coaching eszközrendszerével is támogatjuk partnereink megoldás-orientált fejlesztését.

A készségfejlesztésen túl ismeretátadó képzések megvalósítása is kapcsolódik a profilunkhoz. Az úgynevezett „szendvics elvű” módszerrel készülő oktatásokat élményszerűvé tesszük és a kiemelkedően magas tudásszint elérését biztosítjuk résztvevőink számára.

Munkatársaink külföldi és hazai képzéseken szerezték fejlesztői és módszertani ismereteiket. Multinacionális vállalatoknál különböző szakterületeken (HR, értékesítés, marketing, informatika) gyűjtötték munka és képzési tapasztalataikat. E tanulmányok és praxisuk során szerzett ismereteiket alkalmazva a mindenkori partnereink számára - az ő igényeiket központba állítva - fejlesztjük ki a legoptimálisabb megoldásokat.

Missziónk

Magas szintű szakmai felkészültséggel, egyedi programokkal támogatni partnereink munkatársait és vezetőit, hogy készségeik fejlesztésén keresztül a munkájukban elősegítsük boldogulásukat, még eredményesebbé tegyük őket.

Víziónk

Olyan készségfejlesztő társaságként működni, amely a kiváló munkatársak alkotta elkötelezett csapatként a leghatékonyabb fejlesztési eszköztár felhasználásával és kreatív megoldásaival - partnerei megítélése szerint - a legjobb minőségű és leghatékonyabb képzést biztosítja partnereinek. Ezáltal meghatározó szerepet tölt be a képzés-fejlesztési területén.

Értékeink

Szakszerűség és tapasztalat – kollégáink gazdasági, pénzügyi, értékesítési szakterületeken, verseny- és államigazgatási szféra különböző munkahelyein gyűjtöttek sokrétű munkatapasztalatot. Kapcsolódó tanulmányaik során szerzett ismereteikre és mindennapi munkájukra támaszkodva szereztek tréneri és coach végzettségeket, majd ezt követően sok éves képzésfejlesztési gyakorlatot. Ez a munka és fejlesztési tapasztalataik adják számukra - és partnereink számára is – a hitelességüket.

Folytonosság és innováció – a képzésfejlesztési és tréningvezetési gyakorlat – hagyományos – tudományos elméleti alapjait és módszertanát tiszteletben tartjuk, azt őrizzük, és erre építünk. Mindemellett keressük, felfedezzük, kidolgozzuk és beépítjük képzéseinkbe a legújabban napvilágot látott tartalmakat és metódusokat.

Partnerség és megbízhatóság – a megbízóinkkal való együttműködésünk során arra törekszünk, hogy teljes körű egyetértés alakítsunk ki az elérendő fejlesztési célok kitűzésében. A célok teljesítéséhez a közösen meghatározott elvek és szabályok mentén vezet az út. Mindeközben biztosítjuk tevékenységünk teljes átláthatóságát és egyenletesen magas szintű minőségét.