A sikeres karrier kulcsa

Tánczos Sándor tréner, tanácsadó

Tánczos Sándor tréner, tanácsadó Az ELTE Tanárképző Főiskolán szerzett ismeretei nyújtják számára a tréneri – tanácsadói tevékenység pedagógiai alapjait, amihez társul a Pszichológiai Társaság Trénerképzőjén elsajátított szakismerete.

Fő hivatásaként végzett munkájában 30 év oktatói, 20 év tréningvezetési és szervezetfejlesztési tapasztalattal rendelkezik.

Korábban a közművelődés terén a Sinfonietta Hungarica Szimfonikus Zenekar menedzsereként a Budapesti Szépművészeti Múzeum kiállítás szervezőként gyűjtött munkatapasztalatokat.

Széleskörű feladatvállalásai során dolgozott projektmenedzserként, ekkor cégek belső- és külső kommunikációjának tervezése és felügyelete volt a feladata.

A felnőttképzési szakértői pályájának állomásain a SKULL oktatási igazgatóhelyetteseként, majd a Perfekt Rt. oktatási igazgatójaként kommunikációs képzések tervezése és szervezése, HR piackutatás és értékesítés állt tevékenységének fókuszában.

A Külkereskedelmi Főiskolán marketingkommunikációs szakközgazdász végzettséget szerzett. Kapcsolódó munkatapasztalata és szaktudása az üzleti szférában vezetett tréningekhez is biztosítják számára a szakértelmet és a hitelességet.

1 danos karate mester, 5 évig a magyar karate válogatott tagja volt. Sportolóként is csak a kiválóságot akarja és tudja elfogadni. A minőségi fejlesztő munkában, annak eredményességében és hatásosságában is a kiválóságra törekszik.

Fő szakterületei: szervezetfejlesztés; vezetői készségfejlesztés és menedzsmentképzés; közép-, és felsővezetői coaching; hatékony együttműködés: indoor, outdoor csapatépítés;

kommunikációs technikák, készségek fejlesztése: asszertivitás; konfliktuskezelés, prezentáció technika; ügyfélközpontú értékesítés.

Mottója: Szenvedéllyel viseltetek a kiválóság iránt. Szakmai tudásommal és alázatommal támogatom partnereinket a gazdasági és a humán folyamatokban.

 

Elérhetősége: +36 30 960 40 56