A sikeres karrier kulcsa

Schneider Tamás tréner, coach

Schneider Tamás tréner, coachMarketing kommunikációs szakközgazdász és kertészmérnök végzettséggel rendelkezik.

Dedikált „Situational Leadership” tréner; folytatott pszichológiai-, NLP-, Gordon módszerek- és PQM tanulmányokat, részt vett több magyar és nemzetközi Train the Trainer kurzuson.

20 éve foglalkozik felnőttképzéssel, tréningekkel, tanácsadással, szervezetfejlesztéssel. Részese volt számos nagy fejlesztési projektnek, többnek a kidolgozója és projektvezetője is volt. Vezetőként - vezető trénerként, fejlesztési vezetőként - több tanácsadó cégben irányította a szakmai terület munkáját. Foglalkozik trénerek kiképzésével is.

Pályafutása alatt a szervezeti hierarchia teljes palettáján dolgozó beosztottakat és vezetőket képzett, frontemberektől a vezérigazgatói szintig. Ez idő alatt a legkülönfélébb szektorokban dolgozott: az ipari termelő vállalatoktól kezdve, a kis- és nagykereskedelem, valamint a pénz- és biztosítási piac szereplőin keresztül, különböző államigazgatási területekig.

Tréneri és tanácsadói fókuszterületei: felső- és középvezető képzés; csapatépítés (indoor, outdoor); kommunikáció és prezentációtechnika; média- és közszereplés; személyiségfejlesztés, önismeret, Enneagram; konfliktuskezelés, stresszkezelés.
Marketing; üzletkötő, értékesítő képzés – értékesítés, tárgyalástechnika; ügyfélszolgálati munkatársak képzése; kereskedő képzés - kiskereskedelmi technika, merchandising; frontember képzés - szolgáltatói magatartás, ügyfélkapcsolat; próbavásárlás;
trénerképzés; assessement center; workshop vezetés, konferencia moderáció; szervezetfejlesztés.

Kedvelt szakterületei: vezetők fejlesztése; csapatépítés; prezentációtechnika; média- és közszereplés; konfliktus- és stresszkezelés, problémamegoldás; workshop vezetés.

Mottója: Az egyén sikere azon múlik, hogyan tekint önmagára és a környezetére.

Elérhetősége: +36 20 573 40 07