A sikeres karrier kulcsa

dr. Viniczay G. Zsolt tanár, jogász, értékesítő és oktató

dr. Viniczay G. Zsolt tanár, jogász, értékesítő és oktató18 évesen géplakatosként ízlelte meg a fizikai munka világát. A hajnali felkelés és a jéghideg bakancs „ölelése” máig felejthetetlen emlékek számára.

Volt művelődési ház vezetője, könyvesbolti eladó, kollégiumi nevelő. Sok „dobozt” kipróbált, mire megtalálta helyét az értékesítés területén.

Több mint 4 000 tárgyalással a háta mögött elmondhatja, hogy azt tanítja, amit sikeresen művel immár 22 esztendeje.

A Kódexpress vezető értékesítője és oktatója volt, majd a Jogtár dunántúli képviseletét építette fel és irányította 8 megyében. Folyamatosan vett fel üzletkötőket, akiket betanított és mentorált.

Mellette jelentős biztosítás-közvetítői tapasztalatokat szerzett az MBI, a Generali, és az Aviva berkein belül. Limra csapatvezetői végzettséggel is rendelkezik.

Több mint két évtizede éve foglalkozik értékesítők oktatásával. Hite szerint az értékesítés etikája az egyik legfontosabb terület ma Magyarországon. Az etikus értékesítést tanítja, kiemelt figyelmet fordítva a motiváló célok megtalálására, a magas szintű szakmai felkészültség elérésére. S mindehhez elengedhetetlen a napi gyakorlás.

A hegedűművész mennyit gyakorol koncert előtt? S az értékesítő tárgyalás előtt?

Fő szakterületei: értékesítés fejlesztés; személyes érintettség elérése az értékesítésben; megértő kommunikáció; konfliktuskezelés; tárgyalástechnika; jogi alapismeretek oktatása; pénzügyi tervezés metodikája; etikus biztosítás-értékesítés technológiája.

Mottója: Ha a pénzre helyezed a figyelmet, leveszed arról, ami a pénzt hozza.

Elérhetősége: +36 20 973 07 59