A sikeres karrier kulcsa

Barabás Katalin tréner, coach

Barabás Katalin tréner, coachMagyar nyelv és irodalom, valamint művelődésszervező diplomáját 1991-ben vette át az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanárképző Főiskolai karán, később marketingkommunikációs szakközgazdász végzettséget is szerzett a Külkereskedelmi Főiskolán. Akkreditált oktatója a Hersey-Blanchard féle Situational Leadership programnak.

Pályáját újságíróként, szerkesztőként kezdte vezető politikai napilapok szerkesztőségében, majd jelentős szakmai tapasztalatokra tett szert nagyvállalati környezetben is: a Telekom T-Mobile üzletágában marketingkommunikációs tanácsadóként dolgozott egy évtizeden át, ahol a vállalat külső és belső kommunikációs tevékenységét koordinálta. Vezetési tapasztalatait gyarapította értékesítési és marketing vezetőként és felelt hazai tulajdonú informatikai középvállalat marketingkommunikációs tevékenységéért is.

Immár 10 éve foglalkozik készségfejlesztő-, vezetői tréningek, workshopok vezetésével és szervezetfejlesztéssel. Szakmai projektvezetőként részt vett közigazgatási vezetők képzésében, számos, a közszférához tartozó intézmény szervezeti átalakulása kapcsán jelentkező képzési igény gyakorlati megvalósításában. Ugyancsak jelentős tapasztalata van a multinacionális vállalati környezetben dolgozók készségfejlesztése terén: nemcsak fejlesztő programokat dolgozott ki a jelentkező igények alapján, de vezette is azokat, sok esetben visszatérő trénerként.

Fő szakterületei: ügyfélkapcsolatok és ügyfélszolgálat; vezetői készségfejlesztés és problémamegoldás; asszertív kommunikáció; konfliktus- és stressz menedzsment; hatékony időgazdálkodás, csapatépítés (indoor és outdoor)

Kedvelt tárgykörei: önismeret és személyiségfejlesztés, hatékony ügyfélszolgálati kommunikáció.  

Mottója: Ha törődünk a lelki egészségünkkel, abból nemcsak mi, hanem a környezetünk is profitál – és ezt sosem késő elkezdeni.

Elérhetősége: +3630 930 64 30